6800 Hódmezővásárhely, Makói út 2. | info@stredony.hu  

Kültéri zsalúzia S-90

Az S alakba hengerelt lamellák biztosítják a lamellák ideális öszszecsukódását. A legszilárdabb lamella típus, Íves alakja tökéletesen kiegészíti a modern épületeket és akár redőnyökkel is kombinálható. Kiválóan árnyékol, és a tömítő gumiknak köszönhetően csendes a működése.

Az S-90 típusú kültéri zsalúzia egyesíti a Z-90 és C-80 típusú zsalúziák előnyeit. Az új típusú S-90 zsalúziával folyamatosan lehet a belteret árnyékolni, lezárás esetén pedig akár teljesen el sötétíteni mint a Z-90 zsalúzia esetén. A lamella peremébe sajtolt gumi tömítés csökkenti a zajt erős szél esetén. Az íves dizájn S-90 lamella a C-80 lamella típusra emlékeztet, amely az elegáns formájának köszönhetően közkedvelt a tervezők körében.

22 színű alapanyagból készíthető.

Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. A csendes működést a vezetősínbe sajtolt tömítés biztosítja.

Színskálából 19 színű lamella választható a 70m2 nagyobb megrendelt felület esetén bármilyen szín rendelhető.

 

lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , S – alakba hengerelt, peremezett és záró gumi profillal ellátott, szélesség 90 mm
karnis – 56 x 58 mm horganyzott felületű acéllemez vagy extrudált alumínium
záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével
vezetősín – 20 x 20 mm extrudált alumínium
takarólemez – 1,5 mm vagy 2 mm vastag hajlított alumínium lemez
létra és mozgató szalag – speciális szintetikus szál, szürke vagy fekete színben